Felvidéki Mentorprogram!

Tisztelt Partnerünk!
Kedves Barátunk!

Csatlakozz egy támogató közösséghez a Felvidéki Mentorprogramban!

Kezdő vállalkozó vagy és szeretnéd megtudni, hogy hogyan lehetne még sikeresebb a céged? Vállalkoznál, de nem tudod, hogy hogyan indulj el az úton? A Felvidéki Mentorprogramban tapasztalt vállalkozóktól személyre szabott mentorálást kapsz, így a program segítségével az egyéni elakadásaidra, problémáidra, igényeidre fókuszálunk.

Mentorprogramunkban térítésmentesen tanulhatsz gyakorlatorientált üzleti képzésen vállalkozás- és termékfejlesztés, stratégia és vízió, üzleti és pénzügyi tervezés, értékesítés, marketing és kommunikáció témákban. Megismerheted hasonló kihívásokkal küzdő vállalkozók történetét, és hasznos tanácsaikat a nehézségek leküzdésére.

További információ a Felvidéki Mentorprogramról: https://bit.ly/felvideki_mentorprogram

Jelentkezni még lehet! Jelentkezz mentornak vagy mentoráltnak!

A megújított Felvidéki Mentorprogram 2. évadában a mentoráltak egy felkészítő szakaszon vehetnek részt 2023 decemberéig, amely keretében vállalkozásuk felmérésre kerül, valamint felkészítő vállalkozói ismeretek elsajátítására lesz lehetőség. A felkészítő szakaszban a tananyag rögzítve lesz, így lehetőség van további mentoráltak csatlakozására 2023. december 1-ig.

A mentoráltak és mentorok párosítása a felkészítő szakaszt követően történik annak érdekében, hogy minden résztvevő személyre szabott, hatékony segítséget kapjon a program során. Ennek érdekében a program ideje is meghosszabbításra kerül 2024 májusáig

Jelentkezés mentoroknak: https://forms.gle/fQHbn767na5A9p6F8

Jelentkezés mentoráltaknak: https://forms.gle/UfFWTgvv6YtDZ2GU7

Bővebb információt itt található: https://www.kulhonimagyarok.hu/kategoria/programok/kulhoni-mentorprogram/

Üdvözlettel,

Drab Melinda
Regionális képviselő
CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.